VMware Workstation و کاربردهای آن

VMware Workstation نام نرم افزار معروفی بوده که به وسیله ی آن، می توان ماشین های مجازی را در سیستم خانگی خود ساخته و آنها را مدیریت کنید.  VMware Workstation اصلی ترین راه حل مجازی سازی بوده و بسیار پرطرفدار و معروف است. به وسیله ی آن، می توانید انواع سیستم عامل ها را به صورت مجازی در کامپیوتر خود اجرا کنید. این نرم افزار، برای اولین بار در سال ۲۰۰۱ معرفی شد. امروزه به دلیل پیشرفت و پشتیبانی خوب، به گزینه ی شماره ی ۱ برای مجازی سازی تبدیل شده است.

۷ کاربرد فوق العاده ی VMware Workstation

1- یادگیری مدیریت سرور و توسعه ی سایت

یکی از کاربردهای VMware قابلیت آشنایی با مدیریت سرور و همچنین فراهم آوردن بستر مناسب برای طراحی سایت است. به عنوان یک مثال، می بینیم که چگونه با VMware می توان یک محیط مناسب برای توسعه ی وردپرس ایجاد نمود:

وارد کردن برنامه ی OVA:

روشن کردن ماشین مجازی:

انجام پیکربندی های اولیه ی مورد نیاز:

۲-آزمایش کردن چند سیستم عامل و برنامه

VMware بهترین گزینه برای نصب سیستم عامل های دیگر است. به عنوان مثال، می خواهید اوبونتو را نصب کنید، اما درباره ی آن تردید دارید. در این موارد، می توانید به راحتی با استفاده از VMware این سیستم عامل را روی کامپیوتر خود نصب کرده و به صورت کامل و مجازی از آن استفاده کنید.

۳-بهترین ابزار مدیران IT

کی از کابوس های متخصصان IT، زمانی بوده که برنامه ای روی سیستم های قدیمی شرکت که XP هستند به خوبی اجرا شده ولی اخیرا به دلیل ارتقای سیستم ها به ۷ و ۸ و … باید ویندوزها را ارتقا داد. در این مواقع، نمی توان فهمید که برنامه های قدیمی، روی ویندوز های جدید به درستی کار می کنند یا خیر. در این مواقع، می توان به راحتی با استفاده از VMware این مساله را بررسی و آزمایش نمود و از هزینه های اضافی بعدی به راحتی جلوگیری کرد.

۴-پیش نمایش محصولات

با استفاده از VMware، مهندسین نرم افزار و توسعه دهنگان، برنامه هایی که به چندین کامپیوتر برای اجرا شدن نیاز دارند را می توانند به راحتی با شبکه کردن مجازی به کارفرما نمایش دهند. به عنوان مثال اپلکیشن تحت وبی که نیاز به کاربر، دیتابیس، سرور داشته که هر کدام به یک کامپیوتر جدا نیاز دارند.

۵-استفاده از زیرساخت مجازی سازی vSphere

با استفاده از این زیرساخت مجازی سازی، شرکت ها قبل از پیاده سازی شبکه، می توانند آن را به صورت مجازی، شبیه سازی کرده و آن را تحت آزمایش های مختلف قرار دهند و از این طریق، پیکربندی آن را به صورت دلخواه انجام دهند.

۶-توسعه ی نرم افزار

طراحان نرم افزار، می دانند که نرم افزار طراحی شده باید در محیط های مختلف به درستی کار کرده و این که “در سیستم من به درستی کار می کند” اصلا بهانه ی خوبی برای توجیه مشکلات نیست. با استفاده از VMware، می توان نرم افزار را در محیط های مختلف، به راحتی آزمایش و بررسی کرده و از ایرادات آن مطلع شد.

۷-تست مرورگر

امروزه نه تنها سیستم عامل های مختلف، بلکه مرورگرهای مختلف نیز ممکن است در نمایش خطا با هم متفاوت باشند. به عنوان مثال، یک نسخه ی واحد از کروم در ویندوز ۷، سایت را به درستی نمایش داده اما همان سایت در همان نسخه ی کروم در لینوکس یا OSX به درستی نمایش داده نشود. با استفاده از VMware می توانید انواع مرورگرها و نسخه های متفاوتشان را بررسی و امتحان کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهمقالاتپنل کاربریتماس
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux