Ncomputing چیست؟

این سیستم در شبکه جایگزین کیس های کامپیوتر می گردد. شما با استفاده از شبکه موجود خود میتوانید از آن استفاده نمایید.

درباره شرکت Ncomputing تولید کننده زیروکلاینت و تین کلاینت

 شرکت Ncomputing یکی از شرکت های تولید زیروکلاینت و تین کلاینت در دنیا می باشد.که از سال ۲۰۰۴ میلادی با عرضه ی Access Terminal برای اولین بار پروتکل WoIP را برای اتصال این ترمینال ها به یک Host PC  یا Server دردنیا عرضه کرد و از پیشتازان و پرسابقه ترین بازیگران عرصه ی مجازی سازی محسوب می شود.

شرکت Ncomputing در ۱۴۰ کشور دنیا با بیش از ۵۰ هزار مشتری و حدود ۲۰ میلیون کاربر در روز،سریع ترین میزان رشد را در میان شرکت های فعال در زمینه ی مجازی سازی کامپیوتر های رومیزی داشته است.

خدمات Ncomputing مشتریان بزرگ و کوچک بسیاری را در بازار ها و زمینه های کاری گوناگون،با کاربری های متنوع در حوزه های آموزشی ، دولتی  و بخش های مختلف صنعت تحت پوشش خود قرار داده و به آن ها این امکان را میدهد تا تجربه ی کاربری خود را به دیگران نیز انتقال دهند.فن‌آوری‌ مبتکرانه‌ی NComputing که مفتخر به دریافت جوایز بین المللی متعددی نیز گردیده است امروزه تجربه‌ی یک عملکرد کاملاً مناسب و کارا ، اقتصادی و ارزشمند را در اختیار کاربر قرار می دهد.

NComputing یکی از بزرگ ترین و کامل ترین شرکت های تولید کننده Zero Client در دنیا شناخته شده است که می تواند به راحتی با پروتکل های شرکت های مختلف اعم از Microsoft، Citrix و VMware هماهنگ شده و لذت کار با Desktop Virtualization را با سرعت، دقت و کیفیتی باور نکردنی به ارمغان آورد.

مدل های دستگاه های زیرو کلاینت NComputing 

مدل های دستگاه های زیروکلاینت NComputing موجود در بازار عبارتند از :

سیستم عامل

مدل دستگاه

Win 8.1 & Win 2012 R2 Win 7-64 bit

L300

Win 8.1 & Win 2012 R2

L300-M300

Win 7 32 & 64 bit  –  Win 2008 R2

L-Series

Win XP 32bit  –  Win 2003

 L-Series

Win 7 32 & 64 bit  –  Win 2008 R2

M-Series

Win 7 32 & 64 bit  –  Win 2008 R2

X-Series

Win XP 32bit  –  Win 2003

X-Series

Win 7 32 & 64 bit  –  Win 2008 R2

U-Series

Win XP 32bit  –  Win 2003

U-Series

Citrix Receiver  –  Firmware

N-Series

Win 7 32 & 64 bit

vSpace Client

پروتکل های به کار رفته در زیروکلاینت‌های NComputing

زیروکلاینت های NComputing مبتنی بر پروتکل RDP هستند.

پروتکل RDP یا Remote Desktop Protocol پروتکلی است که برای متصل شدن یک کامپیوتر به یک کامپیوتر راه دور مورد استفاده قرار میگیرد و این امکان را برای کامپیوتر کلاینت فراهم میکند که صفحه نمایش کامپیوتر راه دور را مشاهده کند و به نوعی یک ارتباط کنسولی اما از راه دور با آن برقرار کند.

پروتکل RDP به طور پیشفرض از پروتکل TCP برای ارتباطش استفاده می­کند. پروتکل RDP پروتکل اختصاصی شرکت مایکروسافت است.در حال حاضر آخرین نسخه از این پروتکل نسخه 10 میباشد.

برای احراز هویت ابتدایی از پروتکل RDP استفاده می‌شود

زیروکلاینت های NComputing یعنی vSpace قابلیت های بسیاری دارد.

امکان مدیریت تمام زیرو کلاینت ها در شبکه از لحظه روشن شدن را دارد بدون اینکه حتی نیاز باشد به سرور متصل شوند. همین که یک زیروکلاینت از جعبه خارج شود و به شبکه متصل شود. کلیه تنظیمات از راه دور و از طریق کنسول مدیریتی قابل اعمال بر روی آن است.

مزایای تین کلاینت و زیروکلاینت (NComputing)

  1. صرفه‌جوبی در مصرف برق (تا 80%)
  2. کاهش هزینه‌های مدیریتی و عملیاتی (تا 70%)
  3. کاهش هزینه‌های پشتیبانی ، هزینه های لیسانس نرم افزار
  4. راه اندازی سریع پلتفورم و مدیریت بهینه و آسان‌تر
  5. پشتیبانی از راه دور و موثر برای کاربران
  6. عدم مشکلات خرابی PC
  7. کاهش مدت زمان بیکاری پرسنل در زمان تعمیر سیستم
  8. بکآپ‌گیری متمرکز از همه دستگاه‌ها
  9. به روزرسانی نرم افزاری و سخت افزاری به صورت اتوماتیک و متمرکز
  10. افزایش امنیت و محافظت در مقابل استفاده از نرم افزارهای غیرمجاز و یا ورود ویروس ها ، تروجان‌ها و دیگر بدافزارها
  11. اندازه بسیار کوچک و منعطف در نصب ( می توان به صورت افقی ، عمودی ، روی دیوار ، زیر میز و حتی به پشت صفحه نمایش نصب کرد)
  12. ایجاد حرارت بسیار کم و نهایتا محیط کاری دلچسب‌تر و کم صداتر

مناسب جهت استفاده در:

بانک ها، بیمه ها، سازمان های دولتی، دانشگاه ها ، مدارس و آموزشگا‌ه‌ها، بیمارستان‌ها، دفاتر کاری، مراکز پشتیبانی اطلاعاتی و خدماتی (مراکز 118 ، مراکز110 ، آتش نشانی‌ها ، اورژانس‌ها)، آژانس های مسافرتی و املاک، کافی نت ها و …

تخفیف ویژه (13.5%)

معایب زیرو کلاینت‌ها

در برخی معماری‌های مبتنی بر راهکارهای مجازی سازی دسکتاپ، فرآیندهای پردازش گرافیکی در پایانه کاربر نهایی انجام می‌شوند، زیرو کلاینت‌ها در این‌گونه موارد به شکل محدود قابل استفاده هستند.

کارایی و در دسترس پذیری زیروکلاینت‌ها وابسته به اتصالشان به شبکه است. در صورت قطعی شبکه امکان انجام هیچ کاری وجود ندارد.

 بنابراین اگر تمهیدات لازم برای کار در حالت آفلاین در نظر گرفته نشده باشد با قطع ارتباط زیرو کلاینت قادر به خدمت‌رسانی نیست. زیرو کلاینت‌ها به‌طور کامل به سرور یا محیط ابرمحور وابسته هستند پس به پهنای باند زیاد (اگر فرآیند ارسال و دریافت اطلاعات زیاد باشد) و یک ارتباط پایدار نیاز دارند.

اگر هر یک از این ملزومات حیاتی با مشکل روبرو شوند، زیرو کلاینت کارایی اصلی خود را از دست می‌دهد.

به‌طور معمول زیرو کلاینت‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که در یک لحظه قادر به نمایش اطلاعات روی صفحه‌نمایش باشند، اما اگر بخواهید از تمام درگاه‌های ویدیویی زیرو کلاینت‌ها به شکل همزمان استفاده کنید ممکن است فرآیند نمایش اطلاعات به درستی انجام نشود. در بسیاری موارد، اتصال همزمان دو مانیتور به آنها سبب ایجاد خطا شده و کارکرد درستی ندارند. البته در نمونه‌های جدیدتر این مشکل تا حدودی برطرف شده است.

راه اندازی و استفاده از برنامه‌های ارتباطی مثل اسکایپ در این سخت افزارها مشکل و پیچیده است. ممکن است بعضی از پروتکل‌های ارتباطی را پشتیبانی نکنند.

هزینه های تعمیر و نگهداری زیرو کلاینت های NComputing

زیروکلاینت ها از خانواده تین کلاینت ها بوده و ولی با تفاوت هایی نسبت به آنها در یک گروه جداگانه دسته بندی شده اند. زیروکلاینت ها به خودی خود دارای قدرت پردازش نمی باشند، زیرا فاقد رم و هارد دیسک و پردازنده و … هستند. همچنین فاقد سیستم عامل قابل تغییر توسط کاربر هستند و از این نظر زیرو (Zero)  و یا صفر نامگذاری شده است. بدین ترتیب زیروکلاینت ها برای کارکرد، نیازمند سیستم مرکزی (سرور) می باشند تا بتوانند منابع اساسی مانند پردازشگر، هارد و رم را از آن به اشتراک بگیرند تا بر توان و سرعت آنها افزوده شود. از این رو میزان خرابی زیروکلاینت ها نسبت به کیس های کامپیوتر بسیار کم تر و قیمت آن ها بسیار مناسب تر است. از آن جا که می توان چندین زیروکلاینت را به یک سرور متمرکز متصل کرد، عملاً کلاینت های شما به منابع سخت افزاری و نرم افزاری قوی تری دسترسی دارند و سرعت پردازش و نرم افزارهای پوششی آنها قوی تر می باشد.

این سیستم ضمن داشتن قیمت بسیار پایین تر از یک کیس ، هزینه های مصرف برق و تعمیر و نگه داری شبکه شما را تا میزان 75% کاهش می دهد. این سیستم به سادگی به پشت مانیتور شما نصب گردیده و شما را از خرید کیس و سیم کشی آن بی نیاز می نماید.

طراحی یک تکه زیروکلاینت‌ها طوری است که امکان تعمیرات در آنها وجود نداشته و یا صرفه اقتصادی ندارد. پس در صورت خرابی، بهتر است نمونه جدیدی جایگزین نمونه قبلی شود.

هزینه مربوط به تهیه لایسنس معتبر برای سیستم عامل و زیرساخت دسکتاپ مجازی بسته به محصولی که انتخاب می‌کنید ممکن است زیاد باشد.

  • 90% صرفه جویی درمصرف برق
  • 75%صرفه جویی در هزینه نگهداری
  • 75%صرفه جویی در هزینه به روز رسانی
  • هزینه و زمان راه اندازی بسیار پایین
  • قابلیت بکارگیری بارکد خوان، پرینتر و فلش
  • نیاز به تعمیر و ارتقا ندارند.
  • هزینه تهیه بسیار کمتری از PC و ThinClientدارند .(حدودا معادل 35% یک کیس Corei3)
  • نیاز به سرور بسیار قوی برای پشتیبانی ندارند و یک PC معمولی هم میتواند آنها را مدیریت کند.
  • مصرف برق بسیار کمی دارند. و سازگار با محیط زیست هستند.( درحد یک شارژر موبایل)
  • نیاز به پشتیبانی سخت افزاری یا نرم افزاری ندارند.
  • تمرکز اطلاعات درشبکه بیشتر است. همه ی داده ها در سرور نگهداری و ذخیره میشود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

خانهمقالاتپنل کاربریتماس
WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux